Ki ET LA aurinkolasit LITTLE KIDS 2-4 v.


Kuvaus

Ki ET LA:n aivan uusista LITTLE KIDS (2-4v.) aurinkolaseista on saatavilla kaksi kehysmallia: pyöreä ROZZ ja buttefly tyylinen WAZZ. LITTLE KIDS alle periaatteessa yhdistystyvät JOKAKI (12-30 kk) ja JOKALA (2-4 v.) aurinkolasit, mutta LITTLE KIDS lasit ovat samannäköisiä riippumatta siitä tilaako 1-2 v. vai 2-4 v. kokoa.


LITTLE KIDS aurinkolasien kehykset on tehty hyvin pehmoisesta kierrätettävästä muovista, jonka ansioista sankoja voi vääntää ja kääntää lähes miten vaan rikkomatta niitä.


Lasit eivät paina tai purista ja mukavuus on tärkeää, jotta näin pienet lapset suostuvat käyttämään aurinkolaseja. Irrotettavan hihnan ansiosta lasit pysyvät paikoillaan kovassakin menossa. LITTLE KIDS aurinkolasit ovat myös turvalliset, koska niissä ei ole irtoavia osia, jotka voisivat päätyä pikkuisen suuhun.


Uusi ominaisuus: Anti-Blue Light Filter suodattaa erilaisten näyttöjen, kuten tablettien tai älypuhelimien heijastamaa sinisestä valoa.


Aurinkolasien polykarbonaatti linssit tarjoavat myös paremman UV suojauksen kuin tavalliset akryylistä valmistetut linssit. Alkuperäiset linssit voidaan vaihtaa optikon määräämiin linsseihin. Linssien suoja on vahvaa kategoria 3 tasoa antaen suojaa UVA, UVB ja UVA säteilyltä.Ki ET LA:n lasit on suunniteltu lapsuuden eri vaiheisiin:
DIABOLA 2.0 0-1-vuotiaille, LITTLE KIDS 1-2-vuotiaille and LITTLE KIDS 2-4-vuotiaille.


Tämän tuotteen myyntihinnasta lahjoitamme 0,5€ hyväntekeväisyyteen.