MaM Äitiys/imetystunika, merinovilla


Kuvaus

MotherHood Tunic -merinovillamekko soveltuu loistavasti raskausaikaan, imetykseen ja kaikkiin muihin äitiyden vaiheisiin. Merinovillaribbi joustaa ja muotoutuu kehosi mukana raskaus- ja imetysaikana. Imetystä varten tunikassa on imetysluukku rintojen alla. Imetysluukun takana on toppimainen rakenne, joka lämmittää ja suojaa rintaa imetyksen aikana.


Klassisessa tunikamallissa on yksityiskohtina solmittavat nauhat rinnan alla ja kaksi pientä taskua edessä. Villavaatteet sopivat kaikkiin vuodenaikoihin ja ovat näin ollen käytännöllisiä Suomen vaihtelevissa olosuhteissa. Villa on ainutlaatuinen materiaali, joka mukautuu kehon vaihtuvaan lämpötilaan pitäen sen mahdollisimman tasaisena. Koska villa on luonnollisesti antibakteerinen, villavaatteita ei tarvitse pestä kovin usein; pelkkä tuuletus riittää hyvin. Varsin käytännöllistä lapsiperheissä!


Valmistusmaa: Kiina

Natural Woollies -tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioidulla yhteistyökumppanilla reiluissa työoloissa ja ekologisia arvoja kunnioittaen.

Materiaali: ribbineulos 100% merinovillaa

Merinovilla on mulesing-vapaata ja sillä on Öko-tex 100 sertifikaatti.

Pesuohje: Konepestävä, hienopesu 30 astetta.

Suosittelemme villatuotteille ensisijaisesti tuuletusta pesun sijaan. Villavaatteita ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Pesu villalle soveltuvalla hienopesuaineella. Ei valkaisua, ei rumpukuivausta.


Tämän tuotteen myyntihinnasta lahjoitamme 2€ hyväntekeväisyyteen.