MaM ECO One kantoliina


Kuvaus

MaM ECO One on hampusta ja luomupuuvillasta valmistettu kantoliina, jonka keskikohta on merkitty Portare necesse est -brodeerauksella. MaM ECO One -kantoliina on pehmeä ja siksi sopiva jo vastasyntyneelle, mutta hampun ansiosta se on tarpeeksi tukeva jopa 16-kiloisen lapsen kantamiseen. Neuloksesta valmistetut MaM ECO -kantoliinat ovat niin sanottuja hybridiliinoja, joissa yhdistyy trikooliinan pehmeys ja helppo sidottavuus sekä kudotuista kantoliinoista tuttu tukevuus. MaM ECO Onella kannat lasta vauvasta taaperoiän loppuun asti.

MaM ECO One -kantoliinan neulos on valmistettu hampusta ja luomupuuvillasta ilman elastaania. Kantoliinan langan paksuuden vaihtelusta johtuva kaunis elävä pinta pitää huolen, että sidonta pysyy napakkana ja kantajalle sekä lapselle mukavana pitkiäkin aikoja kantaessa. Elastaaniton kantoliina kestää hyvin käyttöä ja pesua. Se on suunniteltu kestämään käytössä vuosia.

MaM ECO One -kantoliinan ohuemmin huolitellut reunan päärmeet tuntuvat tuntuvat miellyttäviltä monikerroksisissa sidonnoissa. Kaksinkertainen kerros kangasta keskiosassa liinaa eli siinä missä tukea tarvitaan antaa hyvän tuen lapsen niskalle. Kantoliinan pyöristetyt päät kapenevat häntää kohden, joten solmujen tekeminen on helppoa.

Yksi koko sopii useimmille kantajista. Reilun pituinen kantoliina riittää hyvin kietaisuristi2-sidonnan tekemiseen.


Tuotteen tiedot


Valmistusmaa: Kiina

MaM-kantoliinat on valmistettu Kiinassa eettisesti ja ekologisia arvoja kunnioittaen.

Painoraja: 3,5 - 16 kg

Käyttöohje: Pakkaus sisältää suomen-, ruotsin- ja englanninkielisen kuvitetun käyttöohjeen.

Pakkaus sisältää uudistetut kuvitetut käyttö- ja sidontaohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuvalliset varoitusmerkit on myös ommeltu kiinni tuotteeseen.

Materiaali: 55% hamppua/45% SKAL-sertifioitua luomupuuvillaa

Hamppu on ekologinen ja kestävä luonnonkuitu, joka tuntuu mukavan viileältä, ja käyttämämme luomupuuvilla on SKAL-sertifioitua.

Pesuohje: Konepestävä, hienopesu 40 astetta.

Ei valkaisua, ei rumpukuivausta. Suosittelemme MaM-kantoliinoille nestemäistä hienopesuainetta, joka ei sisällä valkaisuaineita tai optisia kirkasteita.


Tämän tuotteen myyntihinnasta lahjoitamme 1,5€ hyväntekeväisyyteen.