ManyMonths ECO Kesähattu UNiQUE

ManyMonths ECO Kesähattu UNiQUE


Kuvaus

Säädettävä frillalierinen kesähattu kevyttä hamppua/luomupuuvillaa

ManyMonths-kesähattu suojaa lapsen herkkää ihoa auringon haitallisilta säteiltä - ja näyttää hyvältä! Suunnittelussa on otettu huomioon, että myös otsa, korvat ja niska kaipaavat suojaa ja hatun liepeet ovat tavallisia kesähattuja huomattavasti kattavammat.

Kesähatussamme on ManyMonths-mallistosta tuttuja säätöjä, jotka mahdollistavat pidemmän käyttöiän. Päänympärystä pystyy säätämään reikäkuminauhan avulla, jolloin koon saa juuri sopivaksi. Pienemmissä hatuissa (lCharmer/Explorer ja Adventurer/Conqueror) on lisäksi solmittavat nauhat. Kaikkien hattujen liepeissä on kauniit kanttaukset. Edessä on ihana kookosnappi, jolla hatun lierin saa tarvittaessa ylös esim. ruokailun ajaksi.
Hamppu ovat materiaalina hengittäviää ja tuntuu viileältä, jolloin se soveltuu loistavasti kesäsäähän. ManyMonths-hatut ovat kevyitä ja pehmeitä, jolloin hattu päässä voi vaikka nukkuakin. Pienintä kokoa voi alkaa käyttää jo muutaman viikon ikäisellä vauvalla ja suurin sopii monille äideillekin.
Hattujen säätökuminauha kannattaa ottaa pois, jos hattu tuntuu tiukalta. Hatut pehmenevät ja suurenevat jonkin verran käytön myötä. Suosittelemme nestemäisen pesuaineen käyttämistä.

Ohjeelliset päänympärysmitat:Charmer/Explorer ca 42-46 cm
Adventurer/Conqueror ca 46-52 cmInnovator & Enthusiast ca 52-55 cm
Lionheart & Beyond ca 55-59 cm

Materiaali: 55 % hamppua/45 % luomupuuvillaa.
Miksi suojaava hattu lapselle?Ihminen saa yleensä lapsuuden aikana 50% koko elämän aikaisesta UV-annoksestaan. Lapsen herkkä iho palaa usein paljon helpommin kuin aikuisen. Ihotyypistä riippuen 5-40 min. auringossa voi jo aiheuttaa palamisen. Iho ei unohda koskaan, kaikki lapsuuden palamiset voivat myöhemmin jopa aiheuttaa ihosyövän. Lapsi ei itse voi huolehtia riittävästä suojauksesta, se on aikuisen tehtävä.
Miksi olemme valinneet hampun materiaaliksi?Hamppu on huokoinen kuitu, mikä tarkoittaa että se hengittää erityisen hyvin ja tuntuu vaatteena kesällä viileältä. Silti sitä pidetään noin kymmenen kertaa vahvempana kuin puuvillaa, eli vaatteet ovat yleensä paljon kestävämpiä käytössä. Hamppuvaatteet pehmenevät ihanasti käytössä, joten niistä tulee nopeasti suosikkeja, joita ei haluaisi riisua ollenkaan.
Hamppu-kasvin viljelyssä ei tarvita rikkakasvien tai sienitautien torjunta-aineita, eikä edes lannoitteita, joten sen viljely on ehdottoman ekologista ja vaatteiden käyttö luonnollisen turvallista.


Tämän tuotteen myyntihinnasta lahjoitamme 0,5€ hyväntekeväisyyteen.