ManyMonths ECO Tunikamekko irrotettavilla hihoilla


Kuvaus

Pitkähihainen tunika/mekko irrotettavilla hihoilla. Helppo vaate muuttuviin sääolosuhteisiin.


ManyMonths ECO Hempies Strap -tunika on suunniteltu tytöille monia muita unisex-vaatteita täydentämään ja se kasvaa lapsesi mukana. Sopii ensin käytettäväksi mekkona hieman alennettulla vyötäröllä ja myöhemmin mainiona tunikana leggingsien kanssa. Hihoissa pitkät taiteltavat ribbit ja vyötäröllä nauhasäätö.
Talvella mekko/tunikaa voi käyttää pitkähihaisena ja kesällä vaate muuttuu lyhythihaiseksi käden käänteessä irtohihojen ansiosta. Hihat on kiinnitetty kestävillä päälleommelluilla neppareilla.
Luonnollinen UV-suoja! Testasimme kankaan laboratoriossa ja tulos oli aivan uskomaton UPF 100, virallinen luokitus korkein mahdollinen UPF >50. Kangas on erittäin hengittävää ja nopeasti kuivuva. Hamppu tuntuu viileältä kesäkuumalla, mutta viileän säällä kuituihin jäänyt ilma lämmittää kehoa. Hamppukangas näyttää hyvältä - siinä on kaunis luonnollinen kiilto + hieman epätasainen pinta. Kangas on myös luonnollisesti antibakteerista.


ManyMonths ECO Hempies tunika/mekkojen värit on valittu niin, että niitä voidaan yhdistellä. Osta useampi väri samassa koossa saadaksesi useita Mix & Match -vaihtoehtoja! Mikä on suosikkiyhdistelmäsi?

KootCharmer/Explorer 3-12/18 kk (62-80/86 cm)Adventurer 1-2/2,5 vuotta (80-92/98 cm)Conqueror 3-4,5/5 viuotta (98-104/110 cm)Innovator 5-7/7,5 vuotta (110-122/128 cm)
Päämateriaali: ECO-trikoo 55% hamppua / 45% luomupuuvillaaRibbiosat: 95% luomupuuvillaa / 5% elastaania
Suunniteltu Suomessa: Bettina Lindblom


Tämän tuotteen myyntihinnasta lahjoitamme 1€ hyväntekeväisyyteen.