ManyMonths Merinovillapeitto


Kuvaus

Ihanan pehmeä merinovillapeitto värikkäällä luomupuuvilla kanttauksella. Peitto on käytössä ilmava ja joustava, sekä likaa hylkivä, mutta kuitenkin imukykyinen. Loistava valinta siis perheen pienimmän rientoihin mukaan otettavaksi.


ManyMonths villapeitto tuntuu lämpimältä talvella ja viileältä kesällä. Se on superhienoa merinovillaa, joka ei kutita. Peittoa voidaan käyttää patjansuojana sängyssä, peittona pussilakana sisällä, lakanana, kapalointiin, vaipanvaihtoalustana tai leikkimattona, perhepedissä imettäessä tai kun vaippa vuotaa. Peiton koko on ihanteellinen moneen eri käyttöön (noin 75 x 75 cm).

Villa on ainutlaatuinen materiaali, joka mukautuu kehon vaihtuvaan lämpötilaan pitäen sen mahdollisimman tasaisena. Koska villa on luonnollisesti antibakteerinen, villatekstiilejä ei tarvitse pestä kovin usein, pelkkä tuuletus riittää hyvin. Varsin käytännöllistä lapsiperheissä!


Materiaali: 100% merinovillaribbiä. Uuden tuotannon villa on saanut non-mulesing -todistuksen. Kanttaus 100 % luomupuuvillaa.


Tämän tuotteen myyntihinnasta lahjoitamme 1,5€ hyväntekeväisyyteen.