ManyMonths Talvitöppöset MaM*tec säädettävä malli, merinovilla


Kuvaus

Kantoliinailijat tietävät, että kannettavan lapsen jalat jäävät helposti viileiksi, vaikka kantaja käyttäisi kantotakkia tai kantosuojaa. Sama pulma on tuttu myös turvakaukalossa tai pyöränistuimessa matkaavilla lapsille. Parhaiten jalat pysyvät lämpiminä, kun varpailla on tilaa liikkua ja jalkoja ympäröi eristävä ilmakerros.

Säädettävät ManyMonths Natural Woollies Adjustable Winter Booties -töppöset vastaavat tähän tarpeeseen. Ne ovat lämpimät, muhkeat ja pehmeät! Väljä malli jättää varpaille tilaa liikkua ja tekee töppösistä helposti käytettävät myös talvivaatteiden kanssa. Kuminauhasäätö nilkassa ja varren suussa auttaa säätämään tossut juuri käyttäjälleen sopiviksi.

MaM*tec-kankaasta valmistettu tossu hylkii kosteutta tehokkaasti, joten voit käyttää tossuja myös sateisella säällä.

Villavaatteet sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Villa on ainutlaatuinen materiaali, joka mukautuu kehon vaihtuvaan lämpötilaan pitäen sen mahdollisimman tasaisena. Koska villa on luonnollisesti antibakteerinen, villavaatteita ei tarvitse pestä kovin usein; pelkkä tuuletus riittää hyvin. Varsin käytännöllistä lapsiperheissä!


Valmistusmaa: Kiina

Natural Woollies -tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioidulla yhteistyökumppanilla reiluissa työoloissa ja ekologisia arvoja kunnioittaen.

Materiaali: polar fleece 100% polyesteriä, kalvo polyuretaania, ribbineulos 100% merinovillaa

Merinovillamme on mulesing-vapaata ja sillä on Öko-tex 100 sertifikaatti.

Pesuohje: Konepestävä, hienopesu 30 astetta.

Suosittelemme villatuotteille ensisijaisesti tuuletusta pesun sijaan. Villavaatteita ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Pesu villalle soveltuvalla hienopesuaineella. Ei valkaisua, ei rumpukuivausta.


Tämän tuotteen myyntihinnasta lahjoitamme 1€ hyväntekeväisyyteen.